Articole filtrate după dată: Aprilie 2014
Miercuri, 23 Aprilie 2014 14:34

Despre tipurile de cuie

Cuiele standard sunt disponibile la diferite lungimi: între 2,5 mm şi 150 mm. Ele sunt fabricate din oţel moale şi de multe ori tija este zimţată la jumătatea de sub cap pentru asigurarea unei prize mai bune. În mod normal au capul cu suprafaţă mare; pe lângă acestea există furnituri cu capete extra largi (de ex. cuie cu cap plat ) sau capete conice înecate.Pentru aplicaţii în aer liber trebuie utilizate numai variante zincate, care se corodează mai lent.

Ştifturile de oţel călit nu se îndoaie, dar sunt mai fragile şi de aceea pot fi utilizate numai la îmbinări cu sarcină mică.

Vineri, 18 Aprilie 2014 12:12

Paste Fericit!

Echipa MSA Group va ureaza Paste Fericit!

Speram ca in aceasta perioada sa aveti parte de ganduri bune si de speranta care sa va umple sufletul de fericire.

Joi, 17 Aprilie 2014 13:24

Primavara sporeste dorinta de munca!

Primavara sporeste cheful de munca. Atat al nostru, cat si al clientilor nostri. Cu toate ca vremea nu ne permite, noi visam. La gradini, la livezi, la pomi curatati, la pamant lucrat. In fond, asta ne e meseria. 

Spuneti-mi, mai are rost sa lenevim sub soare? Astazi va invitam pe site-ul nostru, www.msagroup.ro, pentru a gasi exact ceea ce vi se potriveste. De la articole de gradinarit, pana la scule si unelte de constructii, electrice sau chiar si articole de menaj. 

Asteptam sa ne provocati, sa ne intrebati, sa va ajutam sa lucram impreuna!

Miercuri, 16 Aprilie 2014 12:20

Pompa de transfer motorina

Echipa MSA Group se gandeste in permanenta la nevoile clientilor sai. Tocmai de aceea, tocmai am refacut stocurile la produsul BMX1298. Acest produs vine insotit de doi clesti pentru transferul de curent, precum si de cablul de alimentare pentru clesti.

Asadar, nu stati pe ganduri! Stocurile sunt limitate! 

Pompa de transfer motorina de 12 sau 24 V poate fi gasita aici.

Marți, 15 Aprilie 2014 13:24

Curiozitati cu si despre pompe

Stiati ca....?
 
Arhimede (282-212 i.Ch) a construit un surub care putea sa miste fluidul la un nivel mai mare decat cel initial. Ne putem gandi ca surubul era alcatuit la inceput din piele si un gen de furtun care era infasurat in jurul unei stinghii pentru a fi utilizat in acelasi mod ca surubul.
Surubul lui Arhimede a fost utilizat printre altele la irigarea artificiala. Pompa lui Ktesibio din Grecia (100 i.Ch) era o pompa cu piston cu doi cilindrii si putea sa genereze o presiune mai mare decat surubul lui Arhimede. Aceasta a fost originea pompei de incediu.
Luni, 14 Aprilie 2014 13:40

Uneltele de mana vs uneltele mecanizate

Desi au aparut variante mecanizate pentru orice buzunar si pentru orice tip de gradina, uneltele de mana raman nelipsite din magazia unui gradinar incepator. Acetse tipuri de unelte, precum si multe altele pot fi gasite pe www.msagroup.ro Va asteptam sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

  • Grebla. Este poate cea mai versatila unealta din gradina, deoarece ajuta la pregatirea patului germinativ, la adunatul frunzelor uscate sau a buruienilor, la amestecarea compostului si realizarea de diferite combinatii de pamant de flori.
  • Stropitoarea. Poti sa alegi intre stropitoarele din tabla galvanizata sau cele compacte, din material plastic. Acestea vin in mai multe forme si dimensiuni si sunt mai rezistente, mai durabile.
  • Foarfeci de mana. Sunt necesare pentru aproape orice lucrare care trebuie facuta in gradina, la pomii fructiferi, trandafiri, tufe sau arbusti decorativi. Alege un model de calitate, care sa ti se aseze bine in mana.
  • Foarfeci cu maner lung. Sunt bune pentru taierea ramurilor uscate la care nu ajungi nici macar cu o scara.

 

Vineri, 11 Aprilie 2014 13:37

Scule defecte?

Multe defecte ale sculelor nu sunt evidente. Fisurile discurilor de tăiat rămân adesea neobservate. Dacă un disc se sparge, părţile acestuia devin adevărate proiectile. De aceea purtaţi întotdeauna ochelari de protecţie când lucraţi cu ele. 
Multe deteriorări ale sculelor survin în urma utilizării lor în alte scopuri decât destinaţia lor. Exemplu tipic: utilizarea unei şurubelniţe ca daltă. Nu mai puneţi mâna pe sculele stricate, pericolul de rănire este foarte mare! Hotărâţi-vă ferm să aruncaţi o sculă inutilizabilă înainte de a face mai mult rău. Mai bine le evacuaţi la timp decât să vă facă şi alte necazuri. Datorită tehnologiilor moderne şi raţionale de fabricaţie, în ziua de azi sunt accesibile pentru cei mai mulţi produse de bună calitate.

Joi, 10 Aprilie 2014 14:07

Sculele si uneltele corespunzatoare

Una din cele mai frecvente lucrări şi cele mai dificile în acelaşi timp, dacă trebuie executată manual, este găurirea. Cine lucrează frecvent are nevoie de ingrijire corespunzătoare. În ceea ce priveşte aprecierea calităţii acestora din urmă, contează, mai mult decât tensiunea acumulatoarelor, construcţia lor robustă. Modelele bune sunt prevăzute cu o transmisie metalică reglabilă, care, împreună cu un motor puternic, permite şi străpungeri uzuale.Produsele de calitate nu se livrează în cutii de plastic subţire, ci în cutii solide metalice sau din material plastic rezistent la şocuri, în care, pe lângă maşina de găurit se regăseşte şi un sortiment de burghie şi biţi.

Va asteptam pe magazinul nostru on-line, www.msagroup.ro, pentru a putea regasi o gama larga de produse de scule si unelte.

Luni, 07 Aprilie 2014 12:36

Sculele deteriorate trebuie inlocuite!

Păstrarea sculelor deteriorate şi ireparabile este lipsită de sens, din mai multe motive. Unul este că acestea ocupă tot mai mult din spaţiul util. Altul este sentimentul înşelător al disponibilităţii sculei, care la utilizare se dovedeşte impracticabilă. Dălţile şi burghiele rupte, ciocanele cu joc şi multe alte asemenea prezintă un foarte serios pericol de accidentare.Profesioniştii nu folosesc niciodată pânze de ferestrău cu dinţii rupţi sau discuri de tăiat foarte uzate, care la turaţiile mari ale maşinilor respective prezintă un pericol deosebit, putând să se rupă şi să fie proiectate. Şi chiar dacă nu orice defect sau deteriorare pare să prezinte pericol de accidentare sau pagube, în orice caz ritmul de lucru scade şi calitatea lucrării poate fi nici măcar mulţumitoare.

Pe site-ul www.msagroup.ro gasiti o gama larga de produse, potrivite pentru a va reface gama deja avuta.

Joi, 03 Aprilie 2014 13:34

Recunostinta se vede prin pasiune

Site-ul nostru se adreseaza tuturor gospodariilor, atat celor care lucreaza pamantul, fermierilor,horticultorilor sau a meseriasilor, cat si celor care doresc sa-si amenajeze pe cont propriu sau cu ajutor specializat gradina sau doresc sa isi resolve pe cont propiu problem casnice.

De asemenea, site-ul nostru este specializat in scule si unelte, meseriasii si clientii nostril aratandu-ne recunostinta prin pasiunea lor pentru munca.

Pagina 1 din 2