Articole filtrate după dată: Februarie 2014
Joi, 27 Februarie 2014 15:09

Primavara aduce dragoste de munca!

Pe langa buchetele minunate de lalele si zile speciale, apropierea lunii martie aduce, odata cu ea, primavara. Iar sosirea impaverii nu inseamna nimic altceva decat dorinta de lucra, reintoarcerea la "glasul pamantului", dupa cum ar spune Rebreanu.

Si atunci, de ce as nu profitam de aceste lucruri? De ce sa nu facem din munca noastra o placere si sa ne oferim prilejul de a lucra cu scule si unelte bune, eficiente? MSA Group va pune la dispozitie produsele necesare pentru a face fata oricarei provocari.

Va asteptam sa ne vizitati, sa comandati si sa va convingeti de calitatea produselor.

Luni, 24 Februarie 2014 16:30

Munca va deveni o placere...cu MSA Group!

De curand am aflat ca adevarata placere a gospodarilor, pe langa munca depusa, este data de sculele si uneltele folosite de acestia. Tocmai de aceea, noi ne-am gandit sa investim in munca acestora, dar mai ales in produsele folosite de clientii nostri.

Ne alegem distribuitorii cu atentie, gandindu-ne ca produsele comercializate de noi ar putea fi folosite chiar de noi sau de cei apropiati. Noi va garantam siguranta si eficacitate. Dincolo de toate, suntem siguri ca va veti iubi munca lucrand cu MSA Group.

Vineri, 21 Februarie 2014 16:30

Produsele MSA Group

Vine, vine ... primavara! 
Se aproape rapid, rapid de grijile si munca gospodarilor! Tocmai de aceea, echipa MSA Group isi doreste sa va puna la dispozitie tot ceea ce v-ar trebui sa va iubiti munca. Pe site-ul nostru puteti gasi produse privind menajul, gospodaria, agricultura sau uzul casnic. Va punem la dispozitie o gama larga de produse, de la masini de tocat si lopeti, pana la foarfeca de taiat gardul viu si roti de diferite marimi.

Noi credem ca orice om care-si iubeste munca, fie el electrician, tamplar, agicultor sau simplu gospodar, isi gaseste produsele pe site-ul nostru!

Joi, 20 Februarie 2014 16:56

Ajutor pentru taiat gardul viu!

Un adevarat ajutor pentru taierea gardurilor este foarfeca utilizata pentru taierea gardului viu. Echipa MSA Group isi doreste sa va usureze munca si tocmai de aceea va pune la dispozitie produse eficiente, care sa va faca sa va iubiti munca.

MSA Group va pune la dispozitie un produs usor de manevrat, cu care sa va infrumusetati exteriorul casei sau a gradinii.

Va asteptam pe site-ul nostru sa descoperiti si alte produse pe care suntem siguri ca le veti iubi.

www.msagroup.ro

Marți, 18 Februarie 2014 16:07

Promptitudine si calitate

Echipa MSA Group isi doreste ca eventualii clienti si chiar actualii sa beneficieze de cele mai bune produse, aflate la cele mai inalte standarde posibile oferite de noi.

Cu o vasta experienta in domeniul comercializarii produselor oferite, noi credem ca in relatia cu clientii primordiala este promptitudinea si corectitudinea. Ne place sa oferim serviciile pe care ne-ar placea noua sa le primim.

Avem diferite produse din domenii diferite, lucru ce ne claseaza printre primii distribuitori din tara. Clientii nostri ne-au comunicat multumirea si satisfactia pe care au simtit-o atunci cand au primit produsele noastre.

P.S. Suntem convinsi ca va veti indragosti de munca voastra, cu produsele noastre!

Luni, 17 Februarie 2014 15:44

Sistemele pneumatice

Sistemele pneumatice sunt instalatii de putere ce utilizeaza aerul comprimat ca si agent de lucru pentru transmiterea energiei mecanice, asa cum reiese din figura de mai jos. Compresorul converteste energia mecanica in energie potentiala a aerului comprimat. Aceasta transformare faciliteaza transmiterea si controlul puterii. Inainte de utilizare, aerul trebuie sa fie filtrat, dezumidificat si amestecat cu vapori de lubrifiant. Aerul comprimat este stocat in acumulatori si transmis prin conducte sau furtune flexibile. Putereapneumatica este controlata prin valve de presiune, valve de debit si/sau valve distribuitoare (sau mai simplu: distribuitoare). La final, energia pneumatica este reconvertita in energie mecanica prin intermediul motoarelor sau a cilindrilor pneumatici.

Joi, 13 Februarie 2014 14:06

Despre produsele noastre

Societatea actuala este in continua schimbare. Tehnologia se diversifica din ce in ce mai mult, iar metodele de lucru sunt din ce in ce mai complexe.

Echipa noastra va pune la dispozitie o gama variata de produse, personalul nostru fiind la curent cu noutatile aparute. Astfel, va putem oferi cele mai bune sfaturi privind produsele pe care doriti sa le achizitionati. Pentru a va putea face intr-adevar munca mai usoara, MSA Group se intereseaza permanent de calitatea produselor comercializate si  de utilitatea acestora.

Noi ne dorim sa comercializam clientilor nostri produsele pe care noi le-am cumpara. Asadar, consideram ca raportul calitate-pret este unul corect.

Luni, 10 Februarie 2014 15:37

Calitatea produselor noastre

După cum ne definește și motto-ul ales, Guaranteed Quality comes to You, firma noastra pune in principal accent pe raportul calitate - pret. Pentru ca suntem la curent cu tehnologia si cu noutatile vietii cotidiene, noi stim ca majoritatea oamenilor cauta cele mai bune preturi pentru produse raportate corect la acestea.

Tocmai de aceea, MSA Group propune achizitionarea corecta a produselor de care aveti nevoie. Experiența pe care o avem în domeniul comercializării produselor prezentate pe site ne-a învățat că trebuie să ne ridicăm la înălțimea standardelor impuse de clienții noștri, fapt ce ii determina pe majoritatea clientilor nostri sa ne plaseze alaturi de firmele de top!

In functie de cerintele dumneavoastra, noi incercam sa ne diversificam marfa si sa venim in ajutorul dumneavoastra cu tot este mai bun, indiferent daca este vorba de produse, preturi sau doar de un sfat.

Cleştele universal (patentul) trebuie detinut de fiecare mester si sa fie de nelipsit din trusa de scule. Produsele de calitate se cunosc dupa buna mobilitate, fără joc şi, când sunt închise, iar fălcile trebuie să fie exact paralele. Foarfecele durificate permit tăierea sârmelor de oţel si a multor altor materiale. Mânerele pot fi simple (avantaj: prindere bună) sau cu izolaţie voluminoasă (pentru electricieni). Aceasta este valabil şi pentrucleştii cu tăiş lateral, care se folosesc la tăierea sârmelor, bolţurilor, cablurilor de oţel etc.

Un alt cleşte de uz universal este cleştele cu fălci plate. Vârful foarte lung şi îngust permite extragerea cablurilor din deschideri înguste, răsucirea firelor, amplasarea şuruburilor în locuri foarte greu accesibile. Cleştele papagal - cu acesta se pot strânge şi desface ţevile, armăturile, precum şi şuruburi sau piuliţe - chiar şi foarte mari, greu de rotit. Forma şi dantura fălcilor asigură o priză deosebit de bună. Vârful gamei de cleşti îl reprezintă cleştele-cheie. Acesta poate fi reglat şi fixat în trepte fine şi se pot folosi apărători de protecţie a şurubului, permiţând în acelaşi timp transmiterea maximă a momentului.

Joi, 06 Februarie 2014 15:28

Stropirea corecta! Despre gradinarit

Florile, legumele şi gazoanele trebuie udate în mod regulat. Pentru asigurarea umidităţii corecte a plantelor Dumneavoastră şi, în acelaşi timp pentru a nu deveni complet blocat de lucrările în grădină, trebuie respectate câteva reguli :

  • Udaţi întotdeauna numai dimineaţa devreme sau seara după apusul soarelui.
  • Nu udaţi niciodată la amiază sub razele soarelui. Plantele vor suferi un şoc termic iar apa se va vaporiza prea repede.
Pagina 1 din 2