Articole filtrate după dată: Mai 2014
Vineri, 09 Mai 2014 11:28

Intretinerea corecta a gazonului

Stim ca uneori intretinerea gazonului poate fi dificila. De la pregatirea corecta a solului si pana la tunderea corecta a gazonului, trebuie sa cunoasteti anumite lucruri pentru ca iarba sa fie exact asa cum o doriti. Cunoscatorii stiu ca precipitatiile, in general, nu asigura cantitatea optima de apa pe care o necesita gazonul. Desigur, aceasta cantitate se asigura in functie de tipul de sol si de seminte folosite, precum si de temperatura. 

Asadar, alegerea tipului potrivit pentru udare este un lucru caruia ar trebui sa-i acordati o imortanta sporita. Pe site-ul www.msagroup.ro gasiti o gama larga de produse din categoria uneltelor de gradinarit.

 

Joi, 08 Mai 2014 10:48

Nu ratati! Pompa electrica 16 L

Pe site-ul www.msagroup.ro veti gasi pompa electrica de stropit cu capacitatea de 16 L, fiind ideala pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea bolilor si daunatorilor. Are presiunea controlata, astfel incat munca depusa de dumneavoastra se va injumatati. Societatea fiind in continua schimbare, recomandam renuntarea la pompele manuale si abordarea unui noi stil, inovator si dinamic de a face ceea ce va place.

Fiind usor de intretinut, acest model poate avea o durata de viata indelungata, necesitand doar atentia si ingrijirea unui produs obisnuit.

 

Vineri, 02 Mai 2014 07:29

Oferta de primavara!

Pentru ca meseriasii echipei noastre stiu toate detaliile necesare despre munca bine realizata, ne-am gandit ca luna aceasta sa adaugam in oferta noastra promotionala furtunul industrial de irigare cu diametrul de 1/2 inch.

Pentru ca primavara dam startul petrecerilor, dar si al muncii, noi vrem sa va venim in ajutor cu sfaturi si idei care sa va faca munca mai usoara!

Pe site-ul www.msagroup.ro, veti gasi toate produsele necesare pentru a putea fi multumiti, la finalul zilei, de munca depusa.

Linkuri Socializare