Articole filtrate după dată: Decembrie 2013
Vineri, 20 Decembrie 2013 08:01

Lopata potrivita o gasiti la noi!

Desi pare ca iarna aceasta iarna se cam ascunde de noi, trebuie totusi sa fim pregatiti sa o primim. Si cum altfel, decat cu lopata potrivita?

In afara de utilitatea ei evidenta, o lopata potrivita va poate scapa de numeroase griji. Pentru oamenii simpli, care nu lucreaza doar cu scule si unelte profesionale, o lopata poate sa insemne ajutorul potrivit in momentele neasteptate.

Va asteptam pe site-ul nostru sa alegeti modelul care vi se potriveste, sa-l comandati si sa va bucurati de iarna care va veni!

Luni, 16 Decembrie 2013 12:38

Cric hidraulic

De ce ati alege un cric hidraulic de la noi? Raspunsul este chiar simplu.. In primul rand, trebuie sa stiti ca are capacitatea de sustinere de 4 tone, iar inaltimea maxima este de 35 cm. Acest produs este prevazut cu valva, pentru a va face munca mult mai usoara si de asmenea, mult mai placuta.

Acest produs se distinge prin structura solida si design-ul profesional. Garantam atat pentru calitate, cat si pentru raportul corect din pret si calitate.

Va invitam sa ne vizitati produsele aici !

Ca tot vine perioada Sarbatorilor de iarna, ne-am propus sa va prezentam un produs esential oricari gospodine! Masina de tocat carne oferita de MSA Group va va face munca mult mai usor, iar mancarea mult mai gustoasa. Stim ca in aceasta perioada vreti sa va amintiti de perioada copilariei, prin gustul mancarurilor preparate "ca la mama acasa". Tocmai de aceea, vrem sa redescoperim impreuna bucuria de a gati si de a ne bucura de timpul petrecut cu familia.

Masina de tocat carne oferita de noi este una clasica, din material de fonta si are ca si accesorii piulita de strangere, sita, cutit, melc, cort, maner si surub.

Consideram ca produsul nostru este unul accesibil tuturor si tocmai de aceea nu ar trebui sa lipseasca din lista de cumparaturi pentru Craciun!

Joi, 05 Decembrie 2013 12:38

Categoria de drujbe hobby

Aceasta categorie de drujbe se adreseaza persoanelor care nu isi castiga existenta din taiatul lemnelor, dar care utilizeaza totusi destul de des aceasta scula.

Gama Husqvarna Hobby cuprinde modelele 236 si 240e, iar gama Stihl are serile MS 170D si MS 171, repsectiv MS 181. Diferenta dintre cele doua modele Husqvarna este insesizabila, ambele avasnd motorul in 2 timpi si fiind de mult timp pe piata. 

Daca va hotarati sa optati pentru aceasta gama de produse, trebuie sa stiti ca cel mai important criteriu este regimul de folosire a motoferestraului.

 

Luni, 02 Decembrie 2013 14:17

Alegerea drujbei potrivite

Cunoscatorii stiu ca alegerea drujbei potrivite poate fi chiar dificila, daca ne raportam la piata actuala, la raporturile dintre calitate si pret sau la numeroasele modele existente. Totusi, trebuie sa stiti ca aceasta alegere nu trebuie sa fie neglijata. Trebuie sa stiti ca atat modelele Stihl, cat si cele Husqvarna au numroase puncte tari. Cand va hotarati sa cumparati o drujba, trebuie sa tineti cont de motor, de putere, rezistenta si pentru activitatea principala in care vreti sa o intrebuintati.

Ceea ce mai trebuie sa stiti ca orice model de drujba ati alege, tot va fi nevoie sa va intoarceti in magazinul respectiv sau poate sa cautati altul pentru consumabile. Tocmai de aceea relatia cu personalul ar trebui sa fie una decenta, sa aveti cu cine comunica si de ce nu, cu cine sa va sfatuiti.

Pe site-ul acesta gasiti modele, accesorii, consumabile si alte lucruri esentiale unui profesionist sau unui amator!

Linkuri Socializare